Vezi siteul oficial al suplimentului Lemo Silhouette. Aici vei găsi mai multe detalii (oficiale) despre produs, certificările şi documentele care atesta că produsul este SIGUR şi EFICIENT şi bineînţeles posibilitatea de a îl comanda la ofertă.

vineri, 26 aprilie 2013

Ce ingrediente contine Lemo Silhouette?

Sunteti curiosi ce ingrediente se gasesc in capsulele Lemo Silhouette si cum actioneaza fiecare in procesul de slabire? Ei bine, inacest articol voi vorbi pe scurt despre fiecare din ele. Daca sunteti curiosi de mai multe detalii si informatii despre fiecare, dati un search pe wikipedia dupa denumirea ingredientului, eventual in limba engleza deoarece articolele sunt mai complete.
  • Lămâie verde – 80mg (lamaia verde este ingredientul principal si ar rolul de a arde grasimile si intari sistemul imunitar. De asemenea, lamaia verde din Lemo Silhouette actioneaza si asupra unor afectiuni precum colesterolul, constipatia etc)
  • Portocal amarui (citrus aurantium) – 80mg (substanta responsabila pentru slabire care se gaseste in portocalul amarui se numeste sinefrina. Nu intru in detalii despre ea deoarece sunt foarte multe chestii care trebuie spuse, asa ca va invit sa dati un search pe wikipedia si veti gasi tot ce aveti doriti sa stiti.
  • Ananas – 40mg (ananasul, este un adevarat izvor de antioxidanti dar si un accelerator natural foarte bun pentru metabolism. Am mai scris de cateva ori cum anume functioneaza un accelerator al metabolismului in cura de slabire si de ce este necesar intr-un complex pentru slabit precum Lemo Silhouette)
  • Aloe vera – 60mg (aloe vera are rolul de a influenta organismul sa arda intr-un mod mai eficient caloriile)
  • Guarana – 40mg (guarana contine o substanta care are un efect energizant foarte bun, ceea ce va conduce la o ardere mai eficienta a grasimilor)
  • L’arginina – 20mg (un alt ingredient minune care actioneaza asupra metabolismului insa in plus fata de guarana acesta are rolul de a reduce si grasimiea corporala si de a intari masa musculara, astfel incat masa musculara sa ramana, iar grasimea sa fie “topita”).
 Cam acestea sunt ingredientele care se gasesc in Lemo Silhouette. Pentru orice fel de intrebari, astept comentariile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu