Vezi siteul oficial al suplimentului Lemo Silhouette. Aici vei găsi mai multe detalii (oficiale) despre produs, certificările şi documentele care atesta că produsul este SIGUR şi EFICIENT şi bineînţeles posibilitatea de a îl comanda la ofertă.

marți, 23 aprilie 2013

Cat pot slabi cu Lemo Silhouette?

Lemo Silhouette
Foarte multe persoane isi pun aceasta intrebare cand aud de Lemo SIlhouette si cat de eficient a fost pentru unii. Multi doresc sa stie concret cate kilograme pot slabi cu Lemo Silhouette si daca bineinteles, este acesta suplimentul de slabit care li se potriveste si care le va oferi rezultatele dorite.


Ei bine, din pacate acel raspuns concret nici eu nu vi-l pot da deoarece Lemo SIlhouette este un supliment de slabit nicidecum o formula magica sau o formula matematica care sa va dea rezultate exact. Cat veti slabi cu Lemo SIlhouette depinde foarte mult de stilul vostru de viata si cel mai important de organismul vostru. Daca unele persoane reusesc sa slabeasca fara probleme cate 8 - 9 kilograme pe luna, altele in schimb vor munci din greu sa dea jos cate 4 - 5 kilograme lunar, deci tipul organismului joaca un rol foarte important aici.

Eu am reusit sa slabesc 26 de kilograme INSA daca nu imi puneam la punct alimentatia si nu faceam putin sport probabil nu as fi slabit nici jumatate. Este foarte important sa intelegeti faptul ca Lemo Silhouette nu este ceva gen: "le inghit, imi vad de treaba si slabesc" ci este un AJUTOR, percepeti bine termenul de ajutor! Un ajutor inseamna ca el va face 50% din treaba, restul ramane a fi sarcina voastra.

Ce trebuie sa faceti sa slabiti cu Lemo Silhouette?
Nu intrati in panica, deoarece nu trebuie sa stati toata ziua pe terenul de alergat sau sa va inflamanziti. Nici pe departe. Lemo Silhouette are proprietatea de a reduce putin pofta de mancare, iar sarcina care va ramane voua este sa aveti grija la ce mancati. Consumati doar alimente de calitate: carne slaba (piept pui, peste, etc), legume, fructe, lactate, oua. Lasati la o parte tot ce inseamna fast food, dulciuri, bauturi carbogazoase etc.

De asemenea daca puteti face miscare este excelent, iar cand spun excelent nu ma refer la faptul ca veti slabi foarte mult datorita sportului ci la faptul ca veti obtine un tonus muscular foarte bun si o senzatie de bine. Acum este din ce in ce mai cald, seara este o adevarata placere sa iesi la alergat. Este spre binele vostru :)

2 comentarii:

  1. Eu am slabit 14 kilograme cu Lemo Silhouette. Am tinut o cura de slabire de vreo 3 luni, am cheltuit cativa banuti dar a meritat. In sfarsit acum pot purta si eu vara aceasta un costum de baie fara sa imi fie rusine cu suncile de pe burta si solduri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am reusit sa slabesc cateva kilograme cu Lemo SIlhouette. In 2 luni am slabit in jur de 10 kilograme. Per ansamblu multumita si din punct de vedere al calitatii produsului nu am nimic de reprosat.

    Singurul lucru care nu mi-a placut a fot ca ei promit 12 kilograme pe luna. Asa scrie pe site-ul lor. Bineinteles, nici nu mi-as fi dorit sa slabesc 12 kilograme intr-o luna deoarece e mult prea mult cel putin pentru organismul meu, insa nu stiu daca a reusit cineva sa slabeasca atat de mult intr-o luna cu Lemo Silhouette.

    Daca imi citeste comentariul cineva care doreste sa inceapa o cura cu Lemo Silhouette, ar trebui sa stie ca practic oamenii care au folosit aceste capsule au slabit in jur de 7 kilograme pe luna, nicidecum 12 :)

    RăspundețiȘtergere